Genuri

Actiune

Animatie

Aventura

Biografic

Comedie

Crima

Documentar

Drama

Familie

Fantezie

Horror

Indiene

Istoric

Mister

Musical

Psihologic

Razboi

Romantic

SCI-FI

Sport

Thriller

Western

Filme din anul
20192018201720162015201420132012201120102009200820072005200120001966
ActoriTop IMDbNETFLIX
Termeni si conditii
Prezentul document descrie si prezinta Utilizatorului Termenii si Conditiile Generale de furnizare si utilizare a Serviciului FilmeOnlineHD.tv (“Termenii si conditiile”).

Prin utilizarea Serviciului FilmeOnlineHD.tv, inclusiv prin inregistrarea la acest serviciu, Utilizatorii accepta Termenii si conditiile, asigurand FilmeOnlineHD.tv ca au citit cu atentie prevederile acestora si ca au inteles pe deplin continutul lor.

“Utilizator” inseamna orice persoana fizica, utilizator al serviciilor de comunicatii electronice care acceseaza si utilizeaza Serviciul FilmeOnlineHD.tv, cum ar fi, dar fara a se limita la, utilizatorii website-ului www.FilmeOnlineHD.tv.

Versiunea in vigoare a Termenilor si conditiilor poate fi accesata in orice moment de Utilizator pe pagina website-ului www.FilmeOnlineHD.tv .

Despre Serviciul FilmeOnlineHD.tv
FilmeOnlineHD.tv este un serviciu media audiovizual la cerere, disponibil gratis. Prin accesarea si utilizarea sa de catre Utilizatori, Serviciul FilmeOnlineHD.tv ofera acestora posibilitatea de a vizualiza filme online.

Continutul Serviciului FilmeOnlineHD.tv
Serviciul FilmeOnlineHD.tv este serviciu disponibil Utilizatorilor care detin conexiune la internet si un dispozitiv de acces compatibil sa acceseze un continut foarte variat de programe audiviovizuale, cum ar fi, dar fara a se limita la, filme, emisiuni informative si/sau de divertisment, produse cu continut sportive etc.
Toti Utilizatorii au dreptul sa foloseasca serviciile oferite de FilmeOnlineHD.tv prin intermediul Serviciului www.FilmeOnlineHD.tv atat timp cat nu incalca prevederile Termenilor si conditiilor. Unele facilitati sunt disponibile, din ratiuni de drepturi de autor, doar vizitatorilor din Romania.

Incalcarea Termenilor si Conditiilor
In cazul nerespectarii Termenilor si conditiilor, FilmeOnlineHD.tv isi rezerva dreptul de a suspenda furnizarea Serviciului www.FilmeOnlineHD.tv si/sau de a anula orice cont al oricarui Utilizator fara notificare prealabila.

Modificarea termenilor si conditiilor
FilmeOnlineHD.tv isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila Termenii si conditiile. Orice schimbare va fi publicata pe website-ul www.FilmeOnlineHD.tv. Utilizarea Serviciului FilmeOnlineHD.tv este o confirmare a faptului ca esti familiar cu cele mai recente modificarile aduse de FilmeOnlineHD.tv Termenilor si conditiilor.

Suport
Pentru orice intrebari sau sesizari, va rugam sa ne contactati pe pagina de contact !

Ultima modificare a acestor Termeni si conditii: 14 iunie 2019.